Van der Kloet
De Echte Bakker

Van der Kloet Brood & Banket steunt SC Cambuur!

‘We moeten elkaar door deze tijd helpen’ vindt Team Van der Kloet Brood & Banket. SC Cambuur is door de bizarre periode waar iedereen in terecht is gekomen door het Coronavirus, de dupe geworden van het niet promoveren naar de Eredivisie. Als je als Cambuur 11 punten los staat van de nummer 3 en binnen de club alles is voorgesorteerd op promotie naar de eredivisie, dan komt dit onrecht als een klap aan.

 

‘Door wat er nu gebeurt willen wij vanuit Van der Kloet Brood & Banket, SC Cambuur en alle trouwe supporters van deze mooie club, een hart onder de riem steken’, vertelt Jan Douwe Gerbranda van Van der Kloet Brood & Banket. In navolging van de ludieke actie, “Cambuur Komt Eraan!” van de supporters van SC Cambuur, willen wij graag vanuit onze specialiteit een bijdrage doen.

 

Onze actie voor SC Cambuur

Vanaf 2 mei t/m 31 juli 2020 is in al onze 6 winkels in Franeker, Dronrijp, St. Annaparochie, Ferwert en natuurlijk Leeuwarden een Cambuurtaart te koop. De winst van iedere taart gaat naar SC Cambuur. ‘Op deze manier hopen we in augustus de club een mooie cheque te overhandigen die bijdraagt in de kosten die gemaakt zijn in de voorgaande periode’ aldus Jan Douwe Gerbranda. Deze cheque zullen we begin augustus overhandigen namens Team Van der Kloet Brood & Banket.

 

Onze passie voor SC Cambuur

De bakkers bij Van der Kloet Brood & Banket blijven, met heel veel passie, bakken. Door met zijn allen de komende maanden eens een taart te eten, steunen we de club die dit momenteel hard nodig heeft. Naast de actie die we nu voor SC Cambuur gaan starten hebben we afgelopen periode ook een aantal zorgcentra voorzien van heerlijke croissantjes, saucijzenbroodjes en suikerbroodjes. ‘Wij proberen er met elkaar ook voor elkaar te zijn in deze tijden’ vertelt Jan Douwe Gebranda van Van der Kloet Brood & Banket enthousiast.

 

Vanaf zaterdag 2 mei tot en met vrijdag 31 juli kan je een echte ‘Cambuurschnitte’ kopen bij Van der Kloet Brood & Banket. Een heerlijk fris taartje in de SC Cambuur kleuren! Wij steunen SC Cambuur, jullie toch ook?

 

Van der Kloet, De Echte Bakker

Achter Brouwers 34
9172 MT Ferwert
0518-411393

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 13:00
woensdag 08:30 - 13:00
donderdag 08:30 - 13:00
vrijdag 08:30 - 17:00
zaterdag 08:30 - 13:00
zondag Gesloten