Van der Kloet
De Echte Bakker

Welkom

Bij Van der Kloet staan kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Daarom mogen wij ons Echte Bakker noemen. Op onze website leert u meer over ons en over onze specialiteiten. U kunt ook via ons contactformulier een bericht achterlaten. Kijkt u rustig even rond en dan zien we u hopelijk terug in onze vestigingen in Franeker, Leeuwarden, St. Annaparochie, Dronrijp en Ferwert!

Wilt u gelijk online een bestelling plaatsen? Dat kan in onze webshop!

Bakker Van der Kloet
Brood Van der Kloet
Bakker Van der Kloet

Specialiteiten

De bakkers van Van der Kloet zijn bewezen kwaliteitsbakkers. De drang om de lat elke dag hoger te leggen, kenmerkt dan ook onze bakkerij. De bakkers van Van der Kloet gaan altijd voor het beste product. Kwaliteit heeft dus continu alle aandacht. 

We hebben natuurlijk een aantal specialiteiten waar we ontzettend trots op zijn. In ons geval zijn dat een aantal Friese producten zoals oranjekoek en suikerbrood, maar bijvoorbeeld ook Friese Duimpjes (op z'n Fries: Fryske Dúmkes) gevulde koek volgens recept van Dick van der Veen en natuurlijk hazelnootschuimgebak! 

Tevens vinden we het ontzettend leuk om nieuwe producten te ontwikkelen. Deze producten zijn gemaakt van de beste grondstoffen die alleen voor ons verkrijgbaar zijn.

Kom eens langs in onze winkels in Franeker, Dronrijp, Leeuwarden, St. Annaparochie of Ferwert. We laten u graag onze specialiteiten proeven!

Oranjekoek

Oranjekoek Van der Kloet Franeker

Stinsenbrood

Stinsenbrood Bakkerij Van der Kloet

Suikerbrood

Suikerbrood Bakkerij Van der Kloet

Echte Bakkers Bon

Bent u op zoek naar een lekker cadeau voor uw vrienden, familie en kennissen? De Echte Bakkers Bon valt gegarandeerd in de smaak. Een heerlijk geschenk voor Echte genieters.

- De bon is onbeperkt geldig.
- U kunt de waarde zelf bepalen.
- Inwisselbaar bij alle Echte Bakkers in heel Nederland.

De cadeaubon is verkrijgbaar in onze winkels in Franeker, Dronrijp, Leeuwarden, St. Annaparochie en Ferwert. Vraag ernaar bij een van onze medewerkers.