Van der Kloet
De Echte Bakker

Volkoren eiersandwiches

Volkoren eiersandwiches

Ingrediënten:

  • 8 sneetjes fijn volkorenbrood van Van der Kloet
  • 5 eieren
  • 4 gedroogde tomaatjes op olie
  • 2 eetlepels (vers geraspte) Parmezaanse kaas
  • 2 eetlepels fijngehakt basilicum
  • 2-3 eetlepels olijfolie (met truffelaroma)
  • versgemalen zwarte peper

Bereidingswijze
Kook de eieren in circa tien minuten hard, laat ze schrikken en pel ze. Prak de eieren in een diep bord fijn. Snijd de tomaatjes in kleine stukjes en schep ze met de Parmezaanse kaas en basilicum door de eieren. Roer er zoveel truffelolie door dat een smeuïge salade ontstaat. Voeg zout en peper naar smaak toe. Laat de eiersalade liefst een half uur staan, zodat de smaak zich kan ontwikkelen. Bestrijk vier sneetjes brood royaal met de eiersalade. Leg de andere sneetjes erop, druk ze lichtjes aan en snijd de sandwiches diagonaal door. Leg de sandwiches op een schaal.

Voor 8 stuks.

Van der Kloet, De Echte Bakker

Achter Brouwers 34
9172 MT Ferwert
0518-411393

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 13:00
woensdag 08:30 - 13:00
donderdag 08:30 - 13:00
vrijdag 08:30 - 17:00
zaterdag 08:30 - 13:00
zondag Gesloten